Strane firme predstaviće nove proizvode na Sajmu uvoza u Šangaju

407
CIIE Kineski međunarodni sajam uvoza

Povodom 100 dana do otvaranja trećeg Kineskog međunarodnog sajma uvoza (CIIE), strana preduzeća su najavila da će predstaviti inovativne proizvode i usluge, preneo je kineski list “Ekonomik informejšn”.


Ukupna planirana izložbena površina za preduzeća ove godine iznosi 360.000 kvadratnih metara, 60.000 više od prethodne godine, saopštio je organizator, dodajući da je Sajam već dostigao planirani cilj u pogledu ugovorene površine za preduzeća.

Preduzeća sa rang liste “Forčjuna” i lideri u industriji po prvi put će neke svoje proizvode, tehnologije i usluge predstaviti upravo u Šangaju.

Udruženje izlagača na Sajmu osnovano je 26. jula. Trideset pet preduzeća, uključujući Hjundai, Dov hemikal, Šisejdo, Dilend, Siemens, Mišlen i Astra-Zeneka, potpisalo je trogodišnji memorandum sa kancelarijom CIIE, što znači da će ove kompanije učestvovati na sajmu u naredne tri godine.

Kao prozor koji prikazuje produbljivanje reformi i otvaranja Kine prema svetu, Sajam uvoza pruža odličnu platformu i priliku za preduzeća, i povezuje preduzeća sa vladama, rekao je Hung Čou, generalni direktor kompanije “Roše farma Kina”, dodajući da će kompanija ojačati dugoročnu saradnju sa Sajmom i doneti inovativnije proizvode i rešenja kineskim kupcima.