Kineski horoskop za rođene u godini zmaja, zmije, tigra, zeca, pacova i bivola

1052
kineski horoskop

Lunarna godina po kineskom kalendaru počinje u subotu 25. januara i trajaće do 11. februara naredne godine. Dobra vest kada govorimo o godini pacova je da će ona biti dobra za većinu znakova, ali krenimo redom sa kineskim horoskopom za rođene u godini zmaja, zmije, tigra, zeca, pacova i bivola.


Prvo o tome šta u godini pacova mogu da očekuju oni koji su rođeni u znaku pacova. Sledeća godina će biti godina prilike za ljude rođene u tom horoskopskom znaku, pa će se oni provoditi sjajno i sve će im ići od ruke. Savet je i da se od takvog lepog života ne ulenje i da ne uzimaju život zdravo za gotovo.

Neki od njih će konačno probuditi naklonost partnera, neko će od flerta i dvosmilenog kontakta preći u konkretniju ljubavnu priču.

Idemo dalje. Sledeći znak je bivo, a rođeni u ovom znaku mogu se nadati uspehu kada je reč o poslovima koji su vezani sa inostranstvom, nekretninama i velikoj trgovini.

Šta u godini pacova koja počinje ove subote mogu očekivati rođeni u znaku Zmaja? 2020. godina će biti veoma mirna za one koji su rođeni u godini Zmaja. Ponekad će se osećati malo demoralisano, ali bi zato trebalo da se bave sportom i da se pridržavaju rutine. Od koristi će im biti novi prijatelji, koji će ih animirati, a prilično lepo će se slagati i s kolegama na poslu.

Što se posla tiče, idealna godina za zmajeve, a kada je reč o ljubavi slobodnima proleće, leto i rana jesen donesi mnogo lepog na tom polju, a neki će se vezati za ceo život.

Zmije će imati više nego prijatnu godinu. Biće razrešene svih problema i postojaće veliki prostor za napredak. Savet zmijama je da spavaju što više i da se brinu o svom zdravlju.

Šta u novoj godini mogu očekivati oni koji su rođeni u godini Tigra? Tigrovi će u 2020. godini imati sve pod kontrolom. Bilo da su to lični odnosi sa ljudima, posao ili zdravlje. Uveriće se u to da će ove godine morati napornije da rade.

Savet za tigrove glasi – približite sebi prijatelje koji vas pune pozitivnom energijom i insipirišu. One negativne izbacite iz života. Ostvarite svoje ciljeve i nemojte se zadovljavati osrednjim.

Tigrovi će imati problema sa izborima u ovoj godini, tako da je bolje da ne dolaze u situacije u kojima će se susretati sa značajnim životnim dilemama.

Što se tiče ljubavi, veze u koje tigrovi budu stupali će se brzo završavati. Bitno je kako će se tigrovi sami postaviti, a mnogo toga zavisi od natalnih pozicija planeta.