Željezničar odbio bogatu ponudu Kineza za Lendrića

1172
FK Željezničar odbio je ponudu iz Kine za hrvatskog napadača. Iz Želje kažu da je rekordna ponuda odbijena jer nisu htjeli ostati bez prvog strijelca.

Bivši nogometaš Hajduka i Lokomotive, Ivan Lendrić, trenutno nastupa za sarajevski Željezničar. Iz Željezničara javljaju kako je klub odbio bogatu ponudu iz Kine za Lendrića.

„Realizacijom ovog transfera, klub bi dobio na financijskoj stabilnosti, ali ekipa bi ostala bez prvog strijelca samo dva dana uoči početka drugog dijela sezone. Nakon razmjene mišljenja između rukovodstva kluba, sportskog direktora Aldina Čenana, trenera Slavka Petrovića, Ivana Lendrića i kapetana Zajka Zebe, usuglašeno je da se s eventualnim transferom ipak pričeka do ljetnog prijelaznog roka. Posebno ističemo da je Ivan Lendrić pokazao veliku privrženost ekipi i klubu jer je odlučio da ispred osobnog interesa stavi interes FK Željezničara, a imao je mogućnost da odluči drugačije“, stoji na službenoj stranici Željezničara.

Nije poznato koliko su Kinezi ponudili, no iz kluba ističu kako se radi o rekordnoj ponudi za Željezničar, a vjerojatno i za cijelu Premijer ligu BiH.