U Šangaju otvoren brand EXPO zemalja inicijative Pojas i put

548
brand EXPO zemalja inicijative Pojas i put

U petak je u Šangaju, pred nadolazeću Međunarodnu izložbu uvoza Kina 2018., otvorena Izložba brandova zemalja inicijative Pojas i put.

U sklopu izložbe više od 200 tvrtki iz 40 zemalja i regija diljem inicijative Pojas i put izlaže svoje proizvode i usluge.

To uključuje hranu, kozmetiku, obrtničke proizvode, nakit i sl.

”Međunarodna izložba uvoza će biti jedan od najvažnijih događaja za moju tvrtku ove godine, Inicijativa Pojas i put nije samo produbila gospodarsku i trgovinsku suradnju između Kine i Kazahstana, nego je i donijela više prilika za mlade ljude” istaknula je Darija Tlepbergenova, inače državljanka Kazahstana koja je prošle godine radila kao volonterka na ovoj izložbi, a kako je u međuvremenu diplomirala na jednom šangajskom sveučilištu ostala je tamo živjeti s obzirom na to da je u tom gradu našla posao.

”Međunarodna izložba uvoza će biti dobra platforma za Hrvatsku da predstavi svijetu naše proizvode i usluge. Ona će također olakšavati međuljudske razmjenu. Imamo više posjetitelja koji se na izložbi ove godine zanimaju za naše tartufe i proizvode za njegu kože zbog sjajne izvedbe hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu,” istaknuo je Jonas Huang iz šangajskog ureda Hrvatske gospodarske komore.