Šangaj razvio turističke rute za goste uvoznog sajma

435
Šangaj

U Šangaju je u utorak otvoreno 25 novih turističkih ruta koje su posebno osmišljene za izlagače i kupce koji će sudjelovati na predstojećem Kineskom međunarodnom uvoznom sajmu (CIIE).

Shen Chao, direktor marketinškog odjela Šangajske okružne turističke administracije, je rekao kako su rute “odgovor na očekivanja gostiju CIIE-a da putem kraćih turističkih ruta dobiju bolji uvid u Šangaj i deltu rijeke Yangtze.”

Šangaj je kroz suradnju s drugim gradovima u regiji otvorio pet regionalnih ruta koje pokrivaju gradove poput Hangzhoua i Suzhoua. Jedna od ruta je posebno osmišljena za one koje zanima kineski “crveni turizam” (turizam na temu revolucije), a jedna za ljubitelje kineske hrane budući da je sada sezona kineskih rakova.

Drugih 20 ruta su unutar Šangaja, uključujući i osam ruta bez vodiča u kojima je gostima omogućeno da se voze autobusima, podzemnom željeznicom ili biciklima i tako vide neke od najpoznatijih spomenika i mjesta toga grada.

Brošure na engleskom jeziku će biti dostavljene u Nacionalni izložbeni i konvencijski centar gdje se održava CIIE te u brojne informacijske centre i hotele u Šangaju.