David Beckham u Kini promiče zdrav životni stil

461
David Beckham u Kini

Britanska nogometna zvijezda David Beckham je stigao u Kinu kao globalni veleposlanik tvrtke American International Assurance China (AIA) kako bi u subotu 22. rujna podijelio važnost zdravog životnog stila s kineskom djecom.

U subotu ujutro je na Kineskom zidu održan “Dječji sastanak za tisak”. Beckham je podijelio svoje misli o tome kako biti dobar slušač i roditelj koji podržava. Okupljenih 26 djece i novinara iz cijele Kine su postavljali razna pitanja o zdravim obrocima, problemima prilikom odrastanja i načinima kako stvoriti dinamičnu obitelj.

Kao otac troje djece, Beckham također želi bit dobar uzor za svoju djecu i ohrabriti djecu na održavanje zdravog stava prema životu. “I sam volim djecu. Danas ne samo da zajedno igramo nogomet, u čemu vrlo uživam, već smo također raspravljali o raznim pitanjima koja se tiču zdravlja,” rekao je Beckham djeci. “Zdrav životni stil je vrlo važna tema u mom životu. Kao roditelj, uvijek sam davao sve od sebe kako bi ohrabrio djecu da se brinu o svom zdravlju i posvećivao pažnju obiteljskom životu.”

Na sastanku koji je održao Kineski centar filmskih redatelja Beckham je također prisustvovao na dobrotvornoj aukciji koju je održao “Angel” (“Anđeo”) i izrazio svoju podršku mladom slikaru Linu Yuhuiju. “Angel” program koji je pokrenula tvrtka AIA China. Dobrotvornom aukcijom kroz sakupljene dječje slike će fond zauzvrat generirati novac za nastavak programa i pomaganje djeci.